Acerca de

Blommor i fickan

SAMTAL &
MENTORSKAP

VAD ÄR EN MENTOR?

Kanske undrar du vad ett mentorskap är, och hur det skiljer sig från ex vanlig coaching. Mentorskap sträcker sig ofta över längre perioder (vanligtvis minst ett år) och stöttar dig i att finna DIN plats i det du söker, medan coaching oftast bara är några månader och mer inriktat på ett specifikt mål. Det är såklart diffusa skillnader, men man kan säga att mentorskap jobbar med insidan, medan coaching fokuserar mer på utvändiga mål. Allt handlar egentligen bara om vem du går till, inte vad de titulerar sig som. 

HUR GÅR SAMTALEN TILL?

Just mitt mentorskap riktar sig till dig som vill utforska personligt utvecklande och självförverkligande. Med självutveckling så möter vi dina tankar och känslor och vi möter vardagen som den är. Du lär känna dig själv bättre och landar i ett lugnare inre och en starkare trygghet

Du behöver alltså inte ha några specifika problem (även om de flesta av oss ständigt har något att jobba med) utan endast en längtan efter att bli mer sann och trygg i den du är. Jag har heller inga förväntningar på dig, och det finns inga rätta svar eller lösningar. Allt du behöver göra är att sätta sig bekvämt, ta tre djupa andetag, och sen ser vi vad som poppar upp.

Du behöver inte heller gå på samtal under minst ett år utan du väljer själv hur ofta och hur länge, eller så ber du mig om råd. 

2259CB8C-3694-46D9-A02E-98FF1F9E30CC.jpeg

PÅ PLATS ELLER ONLINE

Jag har idag ett litet charmigt rum på Söderväg 4A där jag tar emot för samtal, men jag möter också online på Zoom. Det finns för- och nackdelar med båda såklart. 

På plats 

+ att möta en människa live kommer alltid vara det mest autentiska

+ bäst för att kunna känna av energin och skapa förtroende

- behöver åka iväg (alternativt flytta till Gotland haha)

Online

+ kan sitta hemma bekvämt, eller vara precis vart som helst i världen

+ kan kännas lite mer som "mitt i vardagen"-samtal vilket kan vara avväpnande

- ingen ögonkontakt

VILL DU HÖRAS?

Det är bara att klicka på chat-bubblan till höger. Jag försöker alltid svara så fort jag har möjlighet.